Üdvözöllek kedves Látogató!

Pest

Verdanapok! Lépj olajra velünk!

Időpont: 2008-08-09
Régió: Fejér megye
Kiíró: Simson Klub Magyarország -SKM-
Erre az eseményre nem jelentkezhetsz!
 


A Simson Klub Magyarország is képviselteti magát a Totalcar által szervezett Verdanapokon augusztus 9-10-én, azaz most hétvégén. Tuningautók, épített motorok, repülők, helikopterek, hadijárművek, hőlégballonok és egyéb járműkülönlegességek népesítik be egy hétvége erejéig az ország nyári fővárosát.

Idén először kerül megrendezésre Siófokon a Verda Napok Fesztivál, melyen kicsiknek és nagyoknak egyaránt ott a helye. A fesztivál programját a szervezők úgy állították össze, hogy a minden korosztály köreiben méltán népszerű autós-motoros témát a lehető legérdekesebb műsorszámokkal, ritkaságokkal és egyedi járművekkel prezentálják. A két napos extrém szórakozást az említett járműcsodákon kívül a folyamatos programok, versenyek, látványosságok, és egy 5000 négyzetméteres extrém játszópark garantálják. A rendezvény helyszínéül szolgál az ország legkülönfélébb autós-motoros klubjainak találkozójához is.


Ízelítő a programokból:

Aki szereti az épített vasakat, azoknak mindenképp a reptéren a helye a 9-10-ei hétvégén. Az autók és a motorok világából is egyaránt az "elit" képviselteti magát a rendezvényen. A tuning autók nem mindennapi szépségversenyét és a hangnyomásversenyt a Carstyling csapata hozza el, az épített motor különlegességekről pedig a Devils M. C. gondoskodik! Versenyek tekintetében fontos kiemelni még a mindenki számára ingyenesen nevezhető quad -illetve távirányítós autó versenyeket, melyek mindkét nap, több fordulóban kerülnek megrendezésre.


A program bővelkedik az extrém show-kban és látnivalókban:

Szelei Motoros Triál Show és Balázs Péter biciklis triál bemutatója, big footos autótaposás, hot rodok, dragsterek, rally autók, Dakar versenyzők, katonasági helyszín és a felsorolás még nem teljes. A járműfelhozatal nem merül ki a két- és négykerekű érdekességekkel, hiszen a fesztivál két napig a helyszínül szolgáló Siófok-Kiliti Reptér rég nem "koptatott" légterét is meghódítja. A hőlégballonos és helikopteres sétarepülési lehetőségen kívül a látogatók megcsodálhatják Besenyei Péter és Vári Gyula légi bravúrjait is. A rendezők hűen tartják magukat a régóta jól bevált közhelyhez, miszerint "a szép járművekhez szép lányok dukálnak", ezért a Fesztiválon komoly szerephez jutnak a frissen megválasztott Miss Balaton és udvarhölgyei is.


Koncertek:

Rúzsa Magdi, Hooligans, Zorall, All In Rockabilly Band, Prison Band


Helyszín:

Siófok-Kiliti Repülőtér


Időpont:

2008. augusztus 9-10.


További információk és árak:

www.verdanapok.hu