Események, Rendezvények:

Pest


Nos hát eljött a nagy nap, és várva vártuk, hogy milyen is lesz az új hely ahol a hepaj estet tartjuk. Bemelegítésként még Marciéknál fejlesztettük, illetve próbálgattuk a Báhidszki féle 5 gangos váltót, de kizárólag csak azért, hogy hozzuk a formánkat, és betartsuk az átlag fél órás elnöki csapat késést.

Szóval Marci még próbálgatott, és számolgatott majd egy bazi nagy felfedezésre jutottunk: Gyerekek, ELKÉSTÜNK!!! Elnök Úr villám sebesen kinyomtatta a menet rendet ami nagy segítségünkre volt a vissza utat illetően. Na de ne menjünk ennyire előre.

Gyorsan felkerekedtünk és hipp-hopp már ott is voltunk a hepaj est színhelyén. Elég jó kis hely, hangulatos, és az árak is elég barátságosak. A kiírással, és a jelentkezésekkel ellentétben, eléggé kevesen jöttek el a rendezvényre, de azért remekül éreztük magunkat. Gyorsan elfoglaltuk a helyünket és felderítettük a terepet. Mindenki meg találta a megfelelő helyet számára, Kolb Tomi a szónoki magaslatot, egyesek pedig a trón kinézetű WC-t. :)) (szerényen megjegyzem hogy állva símán lehet a gyomorrontást szájon át orvosolni!)



Kolb Tomi megint elkápráztatott bennünket egy csodálatos Simson totó-val amiben a helyesen tippelők még értékes tárgyi nyereményhez is juthattak! Ezek után nekiálltunk csocsózni, bár néhány klubtagunknak alapvető hiányosságai vannak az asztali foci szabályait illetően. Azért remekül el szórakoztunk.

Az est vége felé mindenki elfáradt és az utolsó busszal haza is mentünk. Marci fejére biztonsági okokból húztunk egy bukósisakot is, nehogy már az Elnök Úr megsérüljön a nagy hepajkodás közepette.

Szűcs Péter makói régióelnök