Események, Rendezvények:

Pest


Beszámoló az Évadnyitóról.

Eljött az új évad, hát ideje megnyitni, szólt a beharangozás, kiírás... Hát mi meg is nyitottuk, méghozzá 2008.02.23.-án, az E.on. pinceklubban. A hivatalos kiírás alapján 14-en jelentkeztek, de volt ott olyan emberke is, ki nem jelentkezett fel, de megjelent. A hivatalos találkozó 15 órára volt kiírva, de volt akire kicsit várni kellett, de így is mondhatni idejében el tudtuk "kezdeni".

Miután szépen lelavíroztunk a Pinceklubnak nevezett helységbe előkerültek az érdekességek, a látni valók, mint pl. Sallay mester szószerint 90ccm-re készülő blokkja, ami még üresen is szép látvány volt, akkor volt ott Még Dreamer jóvoltából érdekes, átalakított izzók, elektronikák, valamint régi Autó-Motor újság is, melynek pár részében az S50B típusú motorkerékpár karbantartásáról írtak, egy-egy oldalon keresztül... Volt ott még nyers hüvely, millió kezelési könyv helyesbítés, melyet akár fénymásoltatni is lehetett.



Nos az ez után következő kb. 1órát annyira nem tudom pontosan leírni, hisz megérkezett Sanyo kivel elmentünk a étel alapanyagait beszerezni, s Közben megérkezett barátnőm Adri is, az esemény asszem legfiatalabb hölgy tagja. Annyit tudok, hogy sokan a kivetítőn sok sok érdekesebbnél érdekesebb videót néztek, mint Pl. Ferenczik Zoli éves videóját... Mire visszaértünk sajnos konstratálnom kellett, hogy sajnos voltak Emberek, kiknek egyéb elkötelezettségük miatt sajnos menniük kellet. Így járt pl. Szabó Lajos is, kinek hiányában sajnos pár fontos kérdést nem tudtunk megbeszélni... De megérthető távozása, hisz otthol beteg Felesége várta. Ezek után Én, Barátnőm, Dreamer kedves Felesége, s Sanyo nekiláttunk az étkek elkészítésének, hisz ígéret szép szó...

Az étkek elfogyasztása mellett még sokáig folytak a kissebb csoportokban a szakmai, élménybeszámolós diszkurzusok, majd eljött a várva várt pillanat, mondhatni az est fénypontja, a Filmvetítés, filmnézés... Egy igencsak motoros témába illő, s főleg szórakoztató filmet, a Faterok motoron című filmet néztük meg.

Időközben elkészült a Tea is, melyet kihűlés után fogyasztottak a jelenlévők. A film lepergése után már kicsit fáradt arcát mutatta a csapat, hisz már kicsit késő volt... Egy rövidke beszélgetés, szervezkedés után nekiálltunk szépen, lassan, összepakolni, kicsit takarítani, s miután elhangzott az "az esemény ezennel lezárom" mondat, lassan hazafelé indult mindenki. Volt ki a első volt ki a külső parkoló felé vette az irányt, attól függ, hogy mivel érkezett, s hol parkolt...

Végülis összegezve, nagyon kellemes is összejövetel volt, vidám hangulattal, sok emberrel. Mit is mondjak összegzésként még? Bánhatja, ki nem volt ott... :)



Itt van még pár kép is.



-BT-