Üdvözöllek kedves Látogató!

Pest

Szolidaritási megjelenés az RRACE MONO Motoros Nonprofit Érdekvédelmi Szervezet demonstrációján

Időpont: 2006-09-09
Régió: Pest megye
Kiíró: Simson Klub Magyarország -SKM-
Beszámoló: Simson Klub Magyarország -SKM--tól
Erre az eseményre nem jelentkezhetsz!
 


Mint tudjátok, jelentősen módosulnak az adótörvények, melyek nem először hozzák méltatlanul rossz helyzetbe a motorosokat. Jelen esetben az alapvető probléma az, hogy a motorkerékpárokat is ugyanolyan szabályokkal akarják kezelni, mint a személygépkocsikat.

Mivel tagságunk nagy része vagy most is rendelkezik nagy motorral, vagy 1-2 éven belül fog, ha az sem, akkor is támogatja motorosokat, ezért bár minket közvetlenül nem érint, de szolidaritásból is megjelenünk azon a demonstráción, melynek célja ráirányítani a figyelmet arra, hogy autó != motor.

Részleteket itt olvashattok.

Jelen részvételünk ezen az eseményen legkevésbé sem jelenti a politikaimentességünk feladását, továbbra is tartózkodunk mindenféle pártpolitikától, ahogy ez sem egy politikai irányzat elleni, vagy melletti elkötelezettség.

Arra megkérlek, ha megjelensz, próbálj meg a találkozón, vagy útközben becsatlakozni, hogy egységesen tudjunk megjelenni.

Mindenkit nagyon kérek, hogy különösen ügyeljen a fegyelmezett közlekedésre, szabályok betartására. Az RC és a jelen lévő szervezők utasításait lehetőleg azonnal és feltétel nélkül hajtsd végre, ezek az egész rendezvény sikerességét befolyásolhatják.

Találkozó: 18h, Határ út - Soroksári út sarok, OMV benzinkút.

Várható időtartam: Kb. 3 óra

Útvonal: Soroksári út - Könyves Kálmán körút - Hungária Körút - Ajtósi Dürer sor - Dózsa György út.

Figyelem! A rendezvényre csak az Ajtósi Dürer sor és az Andrássy út felől lehet behajtatni! Minden más útvonal le lesz zárva!

RC: Varga György, telefon: (30) 212 1409, ne feledd, ha motoron ül, csak sms-t tud fogadni!