Üdvözöllek kedves Látogató!

Pest

Első Budapesti Oltári Simson Klubos Évadzáró Hepaj Est

Időpont: 2002-12-29
Régió: Budapest
Kiíró: Simson Klub Magyarország -SKM-
Beszámoló: Simson Klub Magyarország -SKM--tól
Erre az eseményre nem jelentkezhetsz!
 
A Budapesti régió egyszerűen nem fér a bőrébe. Nem elég nekik holmi múzeumlátogatás, meghírdetjük hát vasárnap 20 órai kezdettel az Első Budapesti Oltári Simson Klubos Hepaj Estet, a Shirazban. A hely a 9.ker Ráday utca 21-nél található. Kint lesz az ajtón a Klubos logó, és fenn leszünk a galérián. Klubtagoknak ezen az estén 10% kedvezményt az Ali, a főnök!
A rendezvény előtt 19 órai kezdettel ugyanitt a Simson Klub Magyarország, és a budapesti régió fogadóórát tart. Akinek építő jellegű ötletei vannak, azt szívesen látjuk.
21 óra környékén, mikor már összerázódott a társaság, megnézzük a visegrádi túráról készített rövidfilmet!!! Majd, ha minden igaz, közösen megcsodáljuk az év legsikeresebb fotóit. Ezek után, már mindenki tompulásig ihatja magát. Az esten megismerkedhetsz a Klub elszánt mozgató embereivel. Ott lesz, Sibi, Jana, Macsek, Saszabi, Schnitt, és persze Matyi, Csabi, és Marci is, sőt jelenlétével megtisztel bennünket a kaposvári régió elnök is (ha sikerül kijózanodnia az előző napi mámorából).
Minden adott hát arra, hogy közösen, méltón elünnepeljük ezt az igen sikeresnek mondható évet! Kérlek jelentkezz mihamarabb, mert Alinak tudnia kell, mennyi hússal, sörrel készüljön. Árak: Dreher korsó 350Ft-10%; Gyros 470Ft-10%