Üdvözlünk a Simson Klub Magyarország virtuális áruházában!

Pest

Internetes Áruház

Termékek:

 

Kedves Látogató!

Ez a Simson Klub Magyarország Internetes Áruháza.

Ez a szolgáltatást azért hoztuk létre, hogy minden regisztrált tagunk könnyedén hozzá juthasson ajobbnál jobb klubos termékekhez.

Az aktuális raktárkészletet mindig nyomon követheted, és ha egy terméket a virtuális kosaradba helyezel, akkor a raktárkészlet automatikausan annyival csökken. Ha netán megpróbálsz többet a kosaradba rakni, mint amennyi termék van, akkor nem kerül bele egy darab se.
Azért, hogy elkerüljük a jogosulatlan termék lefoglalásokat, minden kosárba rakás után 15 perc áll rendelkezésedre, hogy eljuss a kasszáig.
Amennyiben ez nem sikerül, a termékek a kosaradból vissza kerülnek a virtuális polcokra. Természetesen újra berakhatod őkat a kosaradba.
A kasszához érve, ki kell töltened egy megrendelő lapot, hogy a megadott címre kipostázhassuk a rendelt termékeket. Kérlek ügyelj a hibátlan kitöltésre! Ezek után, a rendelése(id) egy közös listára kerülnek, ahol a Simson Klub Magyarország egyik kedves munkatársa leellenőrzi, majd a helyes megrendeléseket elkészíti, és elsiet velük a Postára.
A megrendeléseid állapotáról mindig értesülhetsz, hiszen itt alább, láthatod az összes megrendelésed, és azt, hogy azok hol tartanak. Ha netán van olyan rendelés, amit vissza utasítottunk, azzal már nem lehet mit kezdeni, ekkor a termékek szintén vissza kerülnek a polcokra. Ezek a rendelések 30 nap multán törlődnek is a rendszerből.