Üdvözlünk a Simson Klub Magyarország hirdetési rovatában!

Pest

Adok-Veszek rovat

Kedves Látogató!

Eladó Simsonok:(0)

   

  Eladó alkatrészek:(0)

    

   Ez a Simson Klub Magyarország ingyenes hirdetési rovata. Te magad adhatsz fel kizárólag Simson tipusú motorkerékpár, illetve alkatrész hirdetéseket, akár más nevében is, de természetesen a saját felelősségedre.
   A hirdető köteles teljes valós elérhetőségét megadni, név, cím, telefonszám.
   Bármely regisztrált tagnak összesen 3 hirdetése lehet egyszerre, a kártyás tagoknak 10.
   Egy hirdetést csak egy rovatban szabad egyszerre feladni.
   Aki a szbályokat megszegi, annak minden hirdetése automatikusan törlésre kerül. Ismételt, vagy szándékos megsértés esetén a regisztrációja is törlésre kerül.
   A feladott hirdetéseket alap esetben 14 napig tároljuk, de az általad feladott hirdetések lejárati idejét meghosszabíthatod, a hirdetést bármely pontjában módosíthatod, illetve bármikor törölheted az adatbázisból.

   Motorkerékpár hirdetés feladás itt!

   Alkatrész hirdetés feladás itt!

   Hirdetést csak regisztrált tagjaink adhatnak fel. Ennek technika oka van. Ha csupán azért szeretnél regisztrálni, mert hirdetést szeretnél feladni, akkor ne kezdj el morogni, hiszen bármikor törölheted magad tagjaink sorából, sőt, ha nem látogatod az oldalt havonta egyszer, akkor automatikusan törlődsz a rendszerből.

   Regisztráció itt!

   Amennyiben keresni szeretnél, úgy a fenti navigációs csík segítségével szűkítheted a keresést, illetve kedved szerint rendezheted a találatokat.
   Itt a jobb oldalon láthatod, a választékot, sőt az is fel van tüntetve, hogy az adott típusokból mennyi hirdetésre lelhetsz rá.