Üdvözöllek kedves Látogató!

Pest

Oldtimer Show 2019

2019-04-05: Pest megye
Jelentkezők: 0

LBK Majális, Autós és Motoros Találkozó

Időpont: 2013-05-04
Régió: Pest megye
Kiíró: Simson Klub Magyarország -SKM-
Erre az eseményre nem jelentkezhetsz!
 

Kedves Járműszerető Barátaink!

Öveket becsatolni, szoknyákat leszorítani, megjött a tavasz!
Már csak egy hét, és találkozhatunk a Lada Baráti Kör szervezésében május 4-5-én, a sződligeti Duna-parton (GPS: 47.731, 19.135) megrendezésre kerülő, majális hangulatú Autós és Motoros Találkozón.

Nemzeti időjósaink szerint szép időnk lesz!
Így amíg a kisebbek rosszalkodhatnak a helyszínen lévő játszótéren, kacsákat számolhatnak a Duna-parton, vagy épp apu és anyu ruháját maszatolhatják össze csokis pattogatott kukoricával és vattacukorral, addig mi megcsodálhatjuk egymás járműveit, jó hangulatú beszélgetések és nagy nevetésék kíséretében.

Napközben a nagyok játékos vetélkedőkön mérhetik össze tudásukat, a kicsik pedig csoki- és vattacukorevő versenyen veszélyeztethetik fogaik épségét!

A Bográcsversenyhez a hangulatot és az alapanyagot, valamint a bogrács alá valót is (tűzifát) mi adjuk, így nektek csak a titkos összetevőkről, valamint bográcsról és állványról kell gondoskodnotok.
Ha a bográcsversenyen is megmérettetnétek magatokat, akkor részvételeteket előre jelezzétek, legkésőbb május 1-ig a megadott e-mail címen, vagy telefonszámon.

Szeretettel várunk benneteket!

A RENDEZVÉNY LÁTOGATÁSA INGYENES!

Elérhetőség, előzetes jelentkezés és információ:
zskondor@zsiguli.hu
+36-30-974-4854
http://www.zsiguli.hu


Üdvözlettel,
Kondor Zsolt
Lada Baráti Kör