Üdvözöllek kedves Látogató!

Pest

Oldtimer Show 2019

2019-04-05: Pest megye
Jelentkezők: 0

2012-es Békés megyei évadnyitó régiótalálkozó!

Időpont: 2012-03-16
Régió: Békés megye
Kiíró: Simson Klub Magyarország -SKM-
Erre az eseményre nem jelentkezhetsz!
 

Ééééééééébresztőőőőő Békés megye!!!!

Idén is megrendezésre kerül a Békés megyei Simsonos évadnyitó régiótalálkozó. A találkozó időpontja 2012.03.16. 10 órától lesz a találkozó a békéscsabai Tesci parkolóban (Szarvasi út).


Elkészült a programterv, az időpontok csak tájékoztató jellegűek, de szeretnénk nagyjából ezeket betartani.


A programterv:

 • 11:00-kor indulunk a csabai Tesco-tól Póstelekre.
 • 11:30 fele megérkezünk Póstelekre, ahol fényképeszkedünk, beszélgetünk.
 • A visszaindulás időpotntját biztos még jelenleg nem tudjuk megmondani, mivel ha lehetőségünk lesz, a programok nagy részét szeretnénk megtartani Pósteleken, a hely és engedélyek szervezése folyamatban van, ha nem lesz lehetőségünk ott megtartani, akkor a szokásos helyen, Békéscsabán az Smk ipari parknál tartjuk meg a programokat! Amint lesz fejlemény ezzel kapcsolatban, értesíteni fogunk mindenkit!

A versenyekre az egész nap folyamán lehet majd jelentkezni, lesznek ügyességi versenyek, illetve gyorsulási versenyek is megrendezésre kerülni majd. A gyorsuláson két kategória fog indulni, egy utcai és egy tuning, sok jelentkező esetén ezeken belül is lehet majd csinálni kategóriákat.


Fontos!!!

  Mindenkit megkérnénk arra, hogy mivel 16.-án lesz a találkozó, a Tesco nyitva lesz. Idén a tavalyi esetből tanulva endegélyt kértünk a Tescotól, hogy ott gyülekezhessünk, meg is kaptuk az engedélyt, viszont feltételeket szabtak:
  -A parkoló csakis gyülekezésre szolgál, tehát mindenki odamegy, leáll a motorjával a parkolóba.
  -A parkolóban mellőzzük a motorozást, a motorok indítgatását, illetve a vásárlók ezekkel történő zavarását! Ezekre lesz majd később lehetőséget!
  -A lényeg, a parkolóban találkozunk, ott mindenki leállítja a motorját, és az indulásig nem nagyon kéne beindítani, nem szeretnék, hogy mint tavaly kihívják a rendőrséget.
  -Az elsőként érkezők az áruháztól legtávolabb eső parkolóba álljanak meg, ezzel is elkerülve azt, hogy zavarjuk a vásárolókat.

  A másik nagyon fontos dolog, amire fel szeretném hívni a figyelmet az mégpedig a vonulás. A tavalyi évben a rendőrök hirtelen felbukkanása eléggé felborította a vonulás rendjét, szeretnénk idén is úgy csinálni mint 2010-ben, szóval a vonulás csapatokban fog történni. A parkolóban be fogjuk mutatni az embereket akik a csoportokat fogják vezetni, őket követve kellene majd haladni.
  -A vonulásról annyit szeretnék még elmondani, amit nagyon szeretnék ha mindenki be tartana: vonulás közben ne előzgessük egymást, illetve a csoport vezetőjét se előzzük meg! A vonulás közben úgy kellene menni, főleg ha városon kívül érünk, hogy 7-8 motor megy egymás után, majd egy autónyi helyet kihagyva mögöttük menne a következő 7-8 motor, illetve egy motor az úttest jobb szélén menjen, a következő a felezővonal illetve a jobb oldali úttest közepe közötti részén haladjon, a következő megint az úttest jobb szélén...

Mindenkét megkérnék rá, hogy tartsa be az előbb felsorolt dolgokat!

Idén úgy terveztük, hogy a motorozás után, egyből az Smk ipari parkba mennénk, kihagynánk a hamburgerezést, de viszont ha szeretnétek hogy legyen, szóljatok rám, és beékeljük a programok közé! Elérhetőségeimet lentebb megtaláljátok!

Ha valakinek bármi ötlete van a találkozóval, programokkal kapcsolatban azokat szívesen fogadjuk a lent megadott elérhetőségeken!

Szívesen várunk minden kedves érdeklődőt!


A rendezvény eső, vagy havazás esetén elmarad. Hívj fel péntek reggel és akkor tudok biztosat mondani!

Elérhetőségek:

Vaczkó Dániel
E-mail: vaczkodani@gmail.com
Skype : vaczko
Tel. : 06-30-6833-616