Üdvözöllek kedves Látogató!

Pest

Brezovára kééééne menni...

Időpont: 2011-05-22
Régió: Heves megye
Kiíró: Simson Klub Magyarország -SKM-
Erre az eseményre nem jelentkezhetsz!
 

Kedves Heves Megyei Simsonosok!Év elején történt megbeszélések alapján az évben jóval több alkalommal kilátogatunk a gokart pályára. Az első pályamotorozást Május 22.-én(Vasárnap) ejtjük meg a Visonta melletti Brezova tanyán.


Gyülekezés a Gyöngyösön található TESCO parkolóban lesz 11 órakor. Előbb jöhetsz, ha késel, lemaradsz. Gyorsan beugrunk enni-innivalót venni, megtankolni a benzinkúton, és elindulunk. Menet közben a KRESZ betartása kötelező. A motor közúti forgalomban vesz részt, ezért arra alkalmatlan motorral ne gyere. A pályához kiérve kipakolunk, majd a kötelező fejtágítás, és megkezdődik az edzés.

A helyszín Gyöngyös közelében, a 3-as út mellett lévő Brezova tanyán található! Információk itt: Gokartland


A matrica megváltása után szabad csak a pályára menni. A motornak biztonságosnak kell lennie, semmi sem folyhat a motorból, mert azért harapnak a tulajdonosok. 20 percenként lesz váltás, mivel előreláthatólag nem csak mi fogunk ott lenni, hanem mások is. A magatartására mindenki köteles figyelni, mert nem először megyünk, és még szeretnénk többször is ellátogatni.

A pálya itt található:


Brezovatanya nagyobb térképen való megjelenítése

Aki pályára megy, az köteles zárt cipőben megjelenni, és minimum farmernadrág, motoros kabát, és zárt bukó viselése kötelező. Ezekről bővebben Brezován esik szó.


Kérek mindenkit, aki ellátogat, hogy a motorja megfelelő műszaki állapotban legyen!
Motorozni szeretnénk, nem javítani! :)
A pályára máskor is szeretnénk majd kimenni, megkérünk minden résztvevőt, hogy viselkedésével ne szítson ellentétet a pálya tulajdonosaival, és a klubtársaival!A Heves megyei topicban mindent megtudhatsz(eső esetén, ha kérdés merülne fel).!
Kövesd figyelemmel! :)
Mindenkit Szeretettel várunk a rendezvényre.
Heves Megye