Üdvözöllek kedves Látogató!

Pest

Oldtimer Show 2019

2019-04-05: Pest megye
Jelentkezők: 0

Nemesmedvesi túra - Második ütem

Időpont: 2011-05-08
Régió: Vas megye
Kiíró: Simson Klub Magyarország -SKM-
Beszámoló: Simson Klub Magyarország -SKM--tól
Erre az eseményre nem jelentkezhetsz!
 


Üdvözlet Simsonos Társak!

Most, hogy végre beköszöntött a jó idő, úgy gondoltam "részemről" is rendezek egy találkozót, ami jó idő esetén május 8-án esedékes.

A túra útvonala: A szombathelyiek Donát vezetésével az InterSpar parkolóban gyülekeznek 10:00-kor. Rövid megbeszélés után, Ják felé motorozva érjük el Körmendet, majd tovább gurulunk Nemesmedves felé. Nem sokkal 11 óra után érkezünk a faluba, ahol megfőzzük a jól megérdemelt Paprikás Krumplit, majd lehet egyet sétálni a mindössze 25 fős faluban, vagy közelebbről megnézni a T-34-es tankot. Ebéd és kis pihenés után motorra pattanunk és kikerekezünk a közeli Osztrák tájegységbe, ahol meglátogatjuk a volt határátkelő helyet. Majd tovább haladva Heiligenbrunn-ban meg nézzük a nevezetes Pince negyedet. Utunk befejeztével visszatérünk még Nemesmedvesre, és körülbelül 16 óra tájban a csapat útnak indul hazafelé.
Az ebédhez kérjük, egy minimális összeggel járuljatok hozzá. Az előzetes jelentkezés viszonylag fontos lenne, mivel az alapanyagok beszerzése előre történik.
Kérjük, a motorod legyen üzembiztos, valamint a jól működő fék, világítás, és érvényes biztosítás, jogosítvány alapfeltétel!

Mindenkit Szeretettel várunk!

Németh Attila
Régióelnök-helyettes


A tavalyi túra: