Üdvözöllek kedves Látogató!

Pest

Tour Slovenija + Videó

Időpont: 2010-08-06
Régió: Vas megye
Kiíró: Simson Klub Magyarország -SKM-
Beszámoló: Simson Klub Magyarország -SKM--tól
Erre az eseményre nem jelentkezhetsz!
 


08.07-én az utunk, Magyarszombatfán keresztül elhagyva országunkat, Muraszombat, Maribor majd Ptuj Szlovén városokon át vezet minket.
A túra már 06-án késő délután elkezdődik, ugyan is a szombathelyi jelentkezőket szerény otthonomba kalauzolom, ahol egy remélhetőleg nyugodalmas éjszakát fognak eltölteni (Donát külön szobában, 8 lakattal elzárva). 6 embert minden gond nélkül eltudok szállásolni, de előreláthatólag ez lesz a körülbelüli létszám a megyeszékhelyről.
Gyülekező Pénteken, 18:00-kor a szombathelyi InterSpar parkolóban!
Szombat reggel Fél 8-órai indulásal kezdünk, elősszőr is a helyi kisboltott vesszük célba péktermékekért, no meg útravalóért. Aztán irány a szép őrségi tájon át a Magyarszombatfai határ. Elbúcsuzunk hazántól és köszöntjuk a volt Jugoszláv tagálamot Szlovéniát. Első nagyobb megállónk Muraszombat (Murska Sobota) lesz, majd Maribor és végül Ptuj kisváros. Ez a túra inkább egy ilyen városnézegetős fényképezős túrának ígérkezik, természetesen a programok a többség beleegyezésével szabadon alakíthatóak.
Összesen 228 km-t teszünk meg, a szombathelyieknek még plussz 90km-et. Igény esetén, visszafelé Őriszentpéteren betérhetünk a helyi pizzériába.

Amit hozzál feltétlenül:
- sárga fényvisszaverő mellény
- "H" betű a motorra
- személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, biztosítási csekk
- "zöld papír" a biztosítótól
(külföldön a csekket önmagában nem fogadják el, kérni kell a biztosítótól egy úgynevezett zöld papírt, igazolást)

A hivatalos pénznem az Euro, ha kint szeretnél tankolni (20-25 Ft-al olcsóbb), akkor ezt is hozzál magaddal.

üdv.:N/A