Üdvözöllek kedves Látogató!

Pest

Oldtimer Show 2019

2019-04-05: Pest megye
Jelentkezők: 0

Hegyre fel!

Időpont: 2010-08-09
Régió: Hajdú-Bihar megye
Kiíró: Simson Klub Magyarország -SKM-
Beszámoló: Simson Klub Magyarország -SKM--tól
Erre az eseményre nem jelentkezhetsz!
 

Szeretettel meghívom a kedves motoros társaimat egy régóta tervezett 3 napos hegyi túrára, melyre 2010. Augusztus 9-től, Augusztus 11-ig kerítenénk sort. Debreceni indulással a mátrai Kékestető meghódításával, az egri borospincék és a híres Egri Vár meglátogatásával, majd egy felejthetetlen visszaúttal térne véget.

A sebességünk 40km/h és 50 km/h közé esik. A túrára bármilyen motorral lehet jönni, közben természetesen tartunk pihenőket is. Megkérek minden jelentkezőt, hogy csak üzembiztos motorral induljanak útnak. Szükséges cuccok:

  • odaúton elegendő étel és ital is
  • láthatósági mellény
  • szerszámokat, hogy a kisebb műszaki problémákat el tudjuk hárítani (ne adja az ég)
  • sátor a kempingezéshez

Az elkövetkezendő napokon ételt és italt kisboltok felkeresése alkalmával veszünk magunkhoz.
A túra teljes hossza kb. 460 km lesz.

Első nap:
Gyülekező reggel 6 órakor a Dósa Nádor Téren 6 óra 15 perc körül indulás. A 33-as úton a következő városok érintésével, melyek csatlakozási lehetőségként is szolgálnak: Kismacs - Nagyhegyes - Hortobágy - Kócsújfalu - Tiszafüred (kb.107 km) - Poroszló - Besenyőtelek - Dormánd - Füzesabony - Kerecsend - Kápolna - Gyöngyös - Mátrafüred - Sástó (itt lesz a szállásunk) - Mátraháza - Kékestető (kb. 170 km).

A szállás a következő:
Mátra kemping Sástó (MátraFüred-Sástó, Farkas utca 4./telefon: 37/374-025).
- Itt sátorban alvás 1100ft/éj.
- Faház ára: 2 ágyas 4500ft/ház/éj. (A faházakat előre le kell foglalni (ez macerás művelet, mivel több, mint 1 hónappal előre kell lefoglalni, az pedig már kilőve).)
- Parkolási díj (autó): 500ft/éj
Üdülési csekk elfogadó hely!
:)

Itt lepakolunk, pihenünk és lokalizálnunk kell boltokat elemózsia ügyben. Később motorra ülünk és folytatjuk utunkat a Kékestetőre. Itt megtekintjük a hatalmas méretekkel rendelkező TV tornyot. Este 18-19 óra körül visszaérünk a szállásunkra.

Második nap:
Délelőtt indulás Eger felé a következő útvonalon: Sástó - Mátraháza - Parádsasvár - Parád - Parádfürdő - Recsk - Sirok - Egerbakta - Eger (kb. 47km). Eger városában megtekintjük a borospincéket, majd a híres Egri Várat. A városban, illetve a környéken elkövetendő vadulások (motorozás) után indulunk visszafelé a szállásunkra. Ez szintén 18-19 óra körül lenne. A második nap végére már több mint 250 km-t tudunk a motorjainkkal megtenni.

Harmadik nap:
Túránk utolsó napján a szállásunkat összeszedjük, majd úriemberek módjára indulunk hazafelé. A hazafelé vezető út a szállásunktól hazáig kb. 160 km. Anyagiak összesen megközelítőleg 25000Ft, de több is lehet.

Mihelyst látom, hogy pontosan mennyien leszünk, E-mailben rákérdezek pár dologra.
Ha addig kérdés merülne fel a túrával kapcsolatban, írjatok a rylo84@freemail.hu E-mail címre.

MUTASSUK MEG, HOGY A HEGYEN IS KIRÁLYAK VAGYUNK!

Jó utat Nekünk! :)