Üdvözöllek kedves Látogató!

Pest

Sulivégi nyársalós, kibeszélõs, csocsózós, kártyázós, keriparti Dugóéknál!

Időpont: 2010-07-02
Régió: Heves megye
Kiíró: Simson Klub Magyarország -SKM-
Erre az eseményre nem jelentkezhetsz!
 
Kertipary alap

Sulivégi nyársalós, kibeszélõs, csocsózós, kártyázós, keriparti Dugóéknál!


Sok szerettel meghívok mindenkit hozzán egy kis nyársalós, beszélgetõs összeröffenésre! Az esmeény július 2-án kerül megrendezésre,  15-16:00-tól órától kifúladásig!
Összeülünk és megünnepeljük egy kis kajálással hogy vége van a sulis éven, illetve a érettséginek is!Mihu kedvezményesen beszerzi neünk a szalonkát, nyársbot fa van hagyam paprika paradiszom megin fog akadni viszont ha kozol pár szemet az sem gond, viszont a szalonnát azt megvesszük mi. A szallona árát kosszuk igazságosan a megjelenõ tagok között, nem kell megijedni ez pár száz forintos tétel lesz!Lehetõség lesz csocsózásra is, és ha már Mihunak csocsója is van és van olyan kedes, aranyos, jószívû, :) hogy le is hozza akkor akár egy kisebb csocsóversenyt is lehet csinálni ha van hozzá kedv, vagy esetleg egy Texas Holdem Póker verseny is!

Kérem csak azok jelentkezzenek az eseményre akik biztosan eljönnek, mert akkor annyi szalonnát és hozzávalót veszünk csak! Megértésteket köszönöm!

Esõ esetén a esemény másik idõpontban kerül megrendezésre!

Ha bármi féle kérdésed van akkor fordulj a szerveõkhöt Kis Dánielhez ( dugobaa@hotmail.com) vagy Mészáros Mihályhoz (meszaros_mihaly@freemail.hu) vagy tedd fel a hevsi fórumon!
Az elõzõ nyársalós balhérõl a beszámolót olvasd el és ha van kedved akkor gyere el! ;)

A megye képtárán még több képet találsz, és ha van idõd akkor szétnézhetsz a videótáron is!
Reméljük jó idõnk lesz és jól fogjuk magunkat érezni!

A hejesírásé még mindig nem vállalom a felelõsséget! :)
Dugó