Üdvözöllek kedves Látogató!

Pest

Nem Tökölünk!
(Simson Kupa)

Időpont: 2009-04-12
Régió: Pest megye
Kiíró: Simson Klub Magyarország -SKM-
Erre az eseményre nem jelentkezhetsz!
 


Április 12.-én, tizenhét év után először, újra,
hivatalos, magyar Simson kupa futam lesz!

A verseny a supermoto országos bajnokság betétfutamaként lesz megrendezve, a tököli repülőtéren.

A nap folyamán két Simson kupa futam, két robogó futam, és két supermotó futam lesz,, ha jönnek mz-sek, akkor mz futam is, az esemény reggel 9-től körülbelül délután 17 óráig tart.
(pontos időbeosztást később írok)

A Simon Kupa futamon éves vagy napi liszenszel lehet indulni, a napi licenc 3-4 ezer forint szokott lenni, éves licences versenyzőknek a nevezés 6 ezer forint lesz előreláthatóan, tehát éves licenceseknek 6 rugó, napi licenceseknek körülbelül 10.
Jó volna, ha az éves licencesek on-line előneveznének a supermot.hu oldalon(majd, ha lehet)
A versenyen részt venni csak teljes versenyöltözetben lehetséges.(zárt bukó, csizma, kesztyű, bőrruha)

A verseny pontos időbeosztás szerint zajlik, senkire nem várnak, nevezni rendszerint reggel 9-ig lehet, aki addig nincs ott, az lemarad!

A pályára vonulás előtti gyülekező, a csepeli Tesco parkolóban lesz, reggel /4 8-tól, indulás a pályára ½ 8 kor, aki nem tudja, hogy hol van a tököli reptéren a pálya, vagy csoportosan szeretne jönni, az innen jöhet velünk.

Nézőknek, hozzátartozóknak a belépés ingyenes!

Arra kérek mindenkit, hogy ezt a versenyt vegyük nagyon komolyan, figyeljünk oda, hogy mit várnak el tőlünk, tanuljuk meg a supermotosok játékszabályait, legyünk fegyelmezettek és össze szedettek mint egy jó kis csapat.
Célszerűnek tartanám, ha érkezéskor mindenki egy helyre táborozna, mivel mi még kezdők vagyunk ebben a szakágban, aki máshová telepszik, lehet, hogy lemarad valami infóról!

Mindenkinek eredményes versenyzést kívánok!

Versenykiírás: Kanyarvadász.extra.hu