Üdvözöllek kedves Látogató!

Pest

Na, mi a pálya???

Időpont: 2008-06-28
Régió: Pest megye
Kiíró: Simson Klub Magyarország -SKM-
Beszámoló: Simson Klub Magyarország -SKM--tól
Erre az eseményre nem jelentkezhetsz!
 

Idén is érdekesen alakul a kanyarvadászat, mint sorozat, főleg a kvb Racsni team re jár rá a rúd keményen, de nem adjuk fel, harcolunk!

Két hónapon belül ketten is összecsukták a biciklit, Sanya a tuningos, és Dani, az utcais. Ráadásul Daninak jó esélye lett volna év végén is, most meg leshet,mint hal a szatyorban, hogy lesz e egyáltalán motorja még az idén. A Békési Rettenetesen korán kelők közül MIhuról sohasem lehet tudni, hogy milyen motort kötöz fel az utánfutóra, hol simsont hoz, hol mz-t, de, ha úri kedeve úgy diktálja, akkor valami 4t mezőgazdasági erőgépet,(amivel jó szántó-vető módon rendesen be is látogatott kanyar helyett a kukoricásba:) valószínű, ha a párbajozás korában élne ,ő, mint sértett fél, így választaná meg a fegyvernemet:" gombostű, vagy mozsárágyú" magyarul nem lehet tudni mivel jön.

Mint tudjátok, a második esemény Hompot 'olajos' Roland olajleeresztőcsavar- elhagyós, kormányátugrós akciója miatt elmaradt, így most, ez az eredetileg harmadiknak tervezett menés, lesz tulajdonképpen a második, tehát még semmi nem dőlt el. Annyira nem, hogy Dani kiválásával, csak találgatni lehet, hogy ki fog felnőni Ament Ati szintjére, hogy alaposan megszorongassa.

Tehát ezt a mostani 'másodikharmadik' vagy, ha úgy tetszik két és feledik eseményt, ismét a szokásos, immár bázisunknak tekinthető Speedway pályán tartjuk, remélhetőleg a dolgok flottul, de kevésbé OLAJOZOTTAN fognak menni, mint a múltkor.:)

A pestieknek tali 28-án szombat reggel, a szokásos benzinkúton 3/4 8 kor, indulás pontosan 8 kor, a többikkel a pályán ütközünk 3/4 9 kor.