Hírek & Újdonságok:

Pest


ELNÖKSÉGI:    Segíts nekünk plakátolni, és cserébe gyere ingyen a Simsonálisra...
2007-06-26



Elkészült az idei plakát, de gondban vagyunk a terjesztéssel. Amennyiben tudsz nyomtatni és kitenni egy-két plakátot olyan helyre ahol Simsonosok megfordulhatnak, akkor az nagyon nagy segítség lenne számunkra, de nem is kérjük ingyen!

Színes plakát itt
Fekete-fehér plakát itt
Fekete-fehér, nyomatóbarát plakát itt

A kirakandó plakátok jobb alsó sarkába olvashatóan írd oda a regisztrációkor kapott azonosítószámod.

A kirakott plakátot fotózd le, úgy, hogy látszódjon a környezete, és az azonosítószámod is (ha nem látszik, akkor csinálj két fotót), majd küldd el a regina@simson.hu címre a képeket, és írd meg a levélben, hogy hol találhatóak az egyes plakátok. Tehát készíts egy listát, hogy pl a plakat1.jpg az xy motorosbolt kirakatáról készült, melynek címe: z város xy utca ? házszám.

A képeket és a listát Július 9.-e éjfélig fogadjuk, az ezek után kirakott plakátokat nem tudjuk már számolni, hiszen nem, vagy alig lesz reklámértékük. Kérlek tedd ki mihamarabb a plakátokat, hogy azok is értesülhessenek a jubileumi Simsonálisról, akik nem hallottak még a rendezvényről, de szívesen eljönnének.

  • Minden egyes, megfelelő helyre kirakott szép, színes plakát után 100 Simson Forinttal növeljük az egyenleged.
  • Minden egyes, megfelelő helyre kirakott szép, fekete-fehér plakát után 50 Simson Forinttal növeljük az egyenleged.

A Simson forintjaidat beválthatod a Simsonálison akár belépődíjra, akár bármi más Simson Klubos cuccra (A helyszínen tudni fogjuk, mennyi az egyenleged). Amennyiben nem tudsz eljönni a Simsonálisra, úgy a Simsonális után a Simson Shopban is levásárolhatod a Simson Forintjaidat. Egy Simsonos Forint, 1 Magyar Forintnak felel meg.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az akcióban maximálisan 2500 Simson Forintot szerezhetsz! (Azaz ha ügyes vagy, ingyen jöhetsz be a rendezvényre)

Megfelelő helynek minősülnek olyan helyek, ahol nagy számban fordulnak meg emberek, és nem tilos plakátok kifüggesztése. Nyugodtan megkérheted a kedvenc motorosboltod eladóját, de a fagyis lányt is, hogy hagy rakhass ki egy plakátot náluk, vagy használhatod a hirdetőtáblákat is.
Ha tilos helyre rakasz plakátot, azzal veszélybe sodrod az egyesületet .Ha ez előfordul, akkor kizárunk az akcióból.

Természetesen, ha valamely klubtag már megelőzött, akkor nem szedheted le a plakátját, vagy nem rakhatod mellé a sajátod, mert ez a fotókból pillanatok alatt kiderül majd, és ezért is kizárás jár. Azt, hogy a plakátok valóban megtalálhatóak a lefotózott helyszínen, a régióelnökök fogják szúrópróbaszerűen ellenőrizni.

Reméljük, nem szegte kedved a sok szigorú szabály, és te is segítesz népszerűsítetni a rendezvényt.
Ezeket a szabályokat azért fogalmaztuk meg, hogy ne kerülj se te, sem pedig az egyesület kellemetlen helyzetbe.

Sok sikert kíván: Marci, Áron, Sami