Események, Rendezvények:

Pest

Suliszünet Style - A találkozó + Videó
2006-04-15

A szokásos menetrend szerint a tali előtt fél órával érkeztem meg a Tesco parkolóba. Már rögtön szembetűnt egy 1 Ft-os a földön – ez jó jel :). Nem sokkal Bogi érkezett meg, ami számomra ezért fájt, mert Bertold elnyert tőlem egy óra belsőt egy fogadás miatt. Kicsit később megjelentek a szombathelyiek is, és még néhányan nem messziről. Volt egy S53-as gép, dupla, két oldalt elvezett kipufogóval. Érdekes volt. Már-már azt hittük ennyien leszünk, mikor felkiáltottam: Oda nézzetek! A távolban egy hosszú sor kígyózott. Megjöttek Celldömölkről. Összesen 25 gépet számoltam össze, amiket látva egymás mellé rakva nagy élmény volt.

Nem sokkal később átvonultunk egy félreeső helyre, ahol tartottunk egy kis gyorsulási versenyt. Jó hangulat volt. Bogi indította a versenyzőket. Mintha csak egy filmben lettünk volna. Ezúton is köszönöm a szombathelyieknek a lebonyolításban való segítségüket.

A gyorsulás után a celliek indulni készültek, de előtte menni szerettek volna pár kört a városban, így mi is velük tartottunk. Végül a Borostyánkő Áruháznál áltunk meg, ahol elköszöntünk egymástól, majd a celldömölkiek útjukra indultak. Mi még kicsit ott maradtunk beszélgetni, elengedtük Bogiékat, és törtük a fejünket, hogy így még ne legyen vége a napnak…

Következett: Suliszünet Style - AfterpartySuliszünet Style - A találkozó - VIDEÓ | MPG, 3:00, 48MB

GYORSULÁSI VERSENY TÁBLÁZATA:

50 ccm:

Soma

Bogdán

Bogdán

Dani

Dani

Rikogatós

Lesi

Lesi

Csücsi

Böli

Böli

Fayán (?)

Ricsi

Ricsi

Bertold

Lesi

Böli

Böli

Bogdán

Bogdán

Dani

Ricsi

Ricsi

*Baba

Bogdán

Bogdán

Böli

Ricsi

Ricsi

*Albert

Bogdán

Ricsi

Ricsi

Böli

**Lancelot

**Lancelot

* beugró
** beugró, 70 ccm (mert nem jött más)

HELYEZÉSEK:

I.: Ricsi
II.: Bogdán
III.: Böli

70 ccm:

Patrik

Patrik

Lancelot

HELYEZÉSEK:

I.: Patrik
II.: Lancelot