Események, Rendezvények:

Pest

Ordítsuk be Pedrózát a célba! Jelentem, beordítottuk!
2008-05-31

Nagy megtiszteltetés érte egyik kanyarvadász társunkat! Lehetősége nyílt arra, hogy a 31.- én, az örkényi euroringen részt vegyen egy veterán versenyen, ahol egy 1974-es széria Yamaha rd 250-es ből reszelt speciálgéppel állhat rajthoz!

Nagyon komoly dolog ez, a veteránosok között ugyan van néhány amatőr hobbista is, de nem ritka a valamikori profi versenyszerelő, és a veterán motorversenyző sem.

Aki esetleg nem tudná, Pedróza bekerült Dimma verseny csapatába, viszont a versenygépet eddig még csak egyszer vezette mintegy másfél órán át, és azt sem pályán, hanem egyenes reptéri kifutópályán, mert be kellett járatni a blokkot, tehát a motor számára szinte ismeretlen, ráadásul az euroringet sem nagyon ismeri, szóval rendesen be lesz dobva a mély vízbe!

Azok, akik kijönnek megnézni a versenyt, jó lenne, ha valami simsonos trikóban, sapkában, mifenében jönnének, jó volna, ha a szakik látnák, hogy sokan ott vagyunk!

Találkozás a szokásos omv benzinkútnál(határút-soroksári sarok) reggel 8kor

A program része még az mz kupa futama, ez igen izgalmas szokott lenni, látványos előzésekkel, és pozícióharcokkal.

Menjünk minél többen, és szurkoljunk annak az emberenek,aki közülünk való, és most lehetősége van, hogy megmutassa a nagyoknak, mit tud egy simsonos, ha nagyobb motorra ül!

Hajrá Pedróza!!!

A rendezvényre eddig összesen 8 tag jelentkezett.