Események, Rendezvények:

Pest

A budapesti régió túrája a Kaposvár melletti kihagyhatatlan Simson Majálisra
2003-05-31

A Simson Klub Magyarország elnökségi csapata (Sibi, Jana, Saszabi, Macsek, Alelnök úr, Elnök úr) is természetesen elmennek Kaposvár mellé Majálisozni, illetve a szervezésben segédkezni.
Nagyon jól tudjuk, hogy milyen rossz az, ha egyedül kell oda menned, épp ezért, Macsek- és -Saszabi kitalálta, hogy szerveznek egy közös oda-vissza robogást. Így, az a kevesebb, mint 200km nem is olyan riasztó, hiszen műszaki probléma esetén van segítség. (Na meg a pótolhatatlan motoros banda érzés....)
Sőt, extrém esetben meg tudjuk oldani azt is, hogy bajba jutott Simsonos társaink segítségére sietünk a teherautóval. Tehát aggodalomra semmi ok, senkit nem hagyunk éhenhalni az út szélén!
Az elnökségi csapat többi tagja teherautóval fog utazni, de nem azért, mert gyávák, hanem azért, mert korán oda kell érniük a rendezvényre, hogy segítsenek az előkészületekben.
A teherautón beteltek a helyek, így le is vettem a jelentkezést.

Tehát ne gondolkozz sokat, szedd össze a szerszámokat, pakold be a tarcsi blokkot egy zsákba, és nyomás! Tapasztatalból tudjuk, hogy a simsonok jól bírják a hosszabb távot is, és tudjuk azt is, hogy fizikailag sem túlságosan kimerítő ekkora táv.

Ha rászántad magad, jelentkezz, és vedd fel a kapcsolatot Macsekkal, ha útközben szeretnél a menethez kapcsolódni!

Teljes útvonalterv!

Macsek és Saszabi, Budapestről indulnak 2002/05/31.-én 8 órakor az M7-es, kezdeténél, a Mc-Donald's parkolójából. Majd végiszáguldanak a 70-esen, és lendületből ráfordulnak Balatonlellénél a 67-es útra (Reméljük nem esik az eső és mennydörög), és pár perc laza vágtatás után már ölelgethetik is a megérdemelt friss sörüket Kaposszerdahelyen. :) Ha velük tartasz fényképed felkerül a honlapra.

Kalandra fel!

Tisztelettel: Báhidszki Márton, elnök

A rendezvényre eddig összesen 25 tag jelentkezett.