Események, Rendezvények:

Pest

Kőszegi túra
2005-07-30

Hagyományteremtő szándékkal, idén először tartjuk meg Kőszegi túránkat. A tervezett programok közül az első magára a hegyre való feljutás, ott a Hét forráshoz való ellátogatás, majd a kilátóból egy kis szemlélődés, a kilátó meleltt pedig egy étkezés, beszélgetés. Késő délután/este pedig rendezetten hazaindulunk vagy Szombathelynek, vagy Velem irányában. A start-helyről indulva, Gencsapárin áthaladva Gyöngyösfalun árunk majd rá a főútra, így a veszélyes nyílt utat elkerüljük. Ráadásul a falvakon át nagyon szép a táj, friss a levegő, és forgalom szinte 0. Ez jól jöhet egy esetleges útszéli javításnál

Egy csapat Szombathelyről indul, a gyülekező pont a szombathelyi kisTESCO (!) mellett lévő parkoló. A gyülekező fél 10-től van, 10 órakor szeretnénk indulni.

Lehetőség van Kőszegen is csatlakozni hozzánk, az OMV benzinkútnál, 10:45-kor. Legkésőbb 11-kor szeretnénk nekivágni a hegynak.

Hazaindulás időpontja kötetlen, attól függ hogyan érezzük magunkat, nem szeretnék sietni, de mindenképpen világosban jövünk haza.

Az útra mindenképpen hozzál szerszámokat, meg amire úgygondolod szükség lehet, tartalék gyertya, gyertyakulcs, csavarhúzók, szigszalag. Inni és ennivaló is erősen ajánlott :). Nomeg tankolj fel előtte.

Hozzál magaddal kullancsriasztót is, hogy párszor be tudd vele kenni magadat, nagyon gyakoriak a kullancsok.

Ha bármilyen kérdésed, ötleted van, mindíg elérsz a 06 70 315 2245-ös telefonszámon, vagy a nagydonat@freemail.hu e-mail címen.

A rendezvényre eddig összesen 4 tag jelentkezett.